Filosofien bag
Living Water Vortexèr

Udvikling og idé

Opfinderen Viktor Shauberger opdagede allerede omkring 1930, vandet kan ændre struktur ved blandt andet transporten gennem lige rør.

Schauberger opfandt et transportsystem til flådning af tømmer i åbne kanaler, der bevægede sig gennem landskabet i samme mønster som åen i det naturlige løb. Der var sat en slags finner i trækanalerne, som ledte vandet i en spiralbevægelse. Denne bevægelse holdt tømmeret i centrum af vandstrømmen.

Han påviste ligeledes, venstredrejning, implosion er livets opbygning, højredrejning, eksplosion, nedbrydning.

Ifølge Schauberger, og mange andre med ham, er implosionsteknikken fremtidens energikilde, energi og livsform. Læs evt. hans bog, "Det Levende Vand" af Oluf Alexanderson, eller "Living Water" der endnu udgives på engelsk.

Samtidig studerede den danske forsker Arne H. Paulsen naturen indgående, og den viden, sammenholdt med Schaubergers afdækninger, ligger til grund for bl.a Living Water Vortexér vandbehandlingssystemet.

Ideen til vandkanden blev udviklet af Julia Vøldan, Humlegården i Nordsjælland, sammen med Arne H. Paulsen, ca. år 1950.

Julia Vøldan kendte til Professor Varburgs nobelpris i 1932. Varburg beskrev, hvordan en cancercelle ikke overlevede i en biopsi /vævsprøve med en cancerknude, hvis Ph-værdien var over ca 6,8.

Hun mente at en øget Ph-værdi i drikkevandet kunne være gavnligt, og styrke vort immunforsvar.

Det var begyndelsen på vandkanden.

Systemet er enkelt og baseret på naturens egne præmisser.

Om man studerer planeternes bevægelse i himmelrummet, eller en vanddråbe i et mikroskop, vil man opdage mikro- og makrokosmos bevæger sig i samme mønster.

Nogle kan ikke forstå noget så enkelt kan fungere.

Hemmeligheden ligger somme tider lige ved vore fødder, lige til at samle op.

Prøv selv at samle et ahornfrø op fra jorden og kast det op i luften. Det vil dale ned som en lille helikopter og lave samme bevægelse som vandet i kanden under processen.

 

Vortex spiralen

Her under ses Vortex spiralen som den tynde transformations- spiral i nederste halvdel af kanden med de tynde opadgående tågespiraler udenom.

Spiralen opfører sig som en tyfon der står med en hældning på 15 grader i forhold til jordaksen.